avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare parcare domeniu privat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare parcare domeniu privat

Buna ziua.

Va rog sa-mi spuneti care sunt pasii si care sunt documentele necesare / autorizatii pentru infiintarea unei parcari pe domeniul privat al unei firme.
Va rog sa-mi spuneti daca aceste etape / documente pot fi diferite de la o primarie la alta.

Multumesc mult.
O zi buna.
Cel mai recent răspuns: muadib , utilizator 23:09, 20 Noiembrie 2013
Intentia de executare spatiu parcare in teren privat trebuie depusa la autoritatea publica locala
Autoritatea locala,conditionat de amplasamentul solicitat al terenului de parcare si de topografia bransamentelor tehnice la utilitati,poate admite cererea si dispune documentele necesare executarii parcarii
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de teren din preajma blocului dragosb1 dragosb1 Buna ziua. Doresc sa va adresez o intrebare: Suntem o asociatie de proprietari din Iasi si avem o nelamurire. Pe titlul de proprietate (eliberat in 1977-data ... (vezi toată discuția)
Imprejmuire parcare privata a blocului viorelh viorelh Buna seara, As vrea sa stiu care sunt pasii ce trebuiesc parcursi pentru a efectua o imprejmuire a parcarii private a blocului: gard, poarta acces, etc. Mai ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am cumpărat de curând un spațiu comercial situat ... dacodrakon dacodrakon Bună ziua, am cumpărat de curând un spațiu comercial situat la parterul unui bloc, în fata intrarii este amenajata de vreo 2 ani o parcare care ... (vezi toată discuția)