avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie comuna
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie comuna

Buna seara.Am divortat in decembrie 2011.Copii iau fost incredintati lui pentru ca avea o situatie materiala mai buna.Avem custodie comuna.Avem 3 copii.Doi baieti si o fata.Eu am dreptul sa iau copii de doua ori pe luna.Dar el refuza sa imi dea si fata asa cum scrie pe hotarare.Iar a doua problema e ca acum o saptamana baiatul cel mare de 12 ani a fost internat pentru 5 zile in spital iar el nu ma anuntat.Copilul nu a avut cum sa ma anunte .Si stiu de la copil ca tatal lui ia spus la o asistenta ca daca ma duc la spital sa nu ma lase sa ma duc la el.Intrebarea mea e daca are acest drept?Sa nu ma lase la spital si sa nu imi dea fata asa cum scrie pe hotararea de divort?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 09:18, 19 Noiembrie 2013
Nu cred ca motivul principal al stabilirii domiciliului minorului la tata este acela ca avea o situatie materiala mai buna dar acest aspect nu este relevant,daca nu va este respectat dreptul de vizitare,puteti merge impreuna cu un executor judec.care va redacta un proces verbal in care va consemna motivele refuzului,act ce va poate fi util daca formulati o plangere penala impotriva lui pt. nerespectarea unei hot judec,sau puteti cere executorului punerea in executare a hot privind dreptul de vizita.
Mai puteti sesiza si autoritatea tutelara in acest caz.
Nu poate sa va impiedice accesul in spital, indiferent ce spune el asistentelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu fostul sot bella34 bella34 Buna seara.Sunt divortata din 2011 si am 3 copii care iau fost incredintati fostului sot iar eu ii iau de 2 ori pe luna la mine .Ma duc sa ii iau vinerea si ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara elena ela elena ela Buna seara.Sunt divortata din 2011 si am 3 copii de 18,16 si 13 ani care au ramas la fostul sot si eu le platesc pensie alimentara.Avem custodie comuna si eu ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea programului de vizita, manilularea minorilor, intepartarea de tata valter-tm valter-tm buna seara, in urma divortului s-a stabilit programul de vizita al celor 2 baieti in varsta de 5 si 8 ani, Mama a refuzat pana la finalizarea divortului sa ... (vezi toată discuția)