avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto + dobanda
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto + dobanda

Vreau sa cer in instanta ca AFP sa-mi restituie taxa auto platita in 2010. Pentru ca mi-au impus si incasat-o ilegal, mai vreau ca AFP sa-mi plateasca (in cazul in care am castig de cauza) o dobanda incepand cu a doua zi din momentul in care am platit taxa (2010) pana in prezent. In termeni juridici (si un act legislativ sa ma ajute) ce fel de dobanda trebuie sa cer?
Cel mai recent răspuns: vasea_13 , utilizator 20:37, 19 Noiembrie 2013
Dobanda fiscala. Codul de procedura fiscala.
La data de 18.04.2013 Curtea Europeana de Justitie prin hotararea pronuntata in afacerea C-565/11, Mariana Irimie, s-a pronuntat in sensul ca dreptul Uniunii trebuie interpretat in sensul ca se opune unui regim national, precum cel in discutie din litigiul principal, care limiteaza dobanzile acordate cu ocazia restiturii unei taxe percepute cu incalcarea dreptului Uniunii la cele care curg incepand din ziua care urmeaza datei formularii cererii de restituire a acestei taxe
Ultima modificare: Luni, 18 Noiembrie 2013
ContSters305424, utilizator
Deci, este vorba despre dobanda legala sau dobanda fiscala?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare dobanda taxa auto mld1976 mld1976 am recuperat taxa de prima inmatriculare pe care am platit-o in iulie 2008 in februarie 2012, in momentul restituiri mi-a fost platita valoare taxei ... (vezi toată discuția)
Recuperare dobânda la taxa speciala de prima înmatriculare floreaionelm floreaionelm În iulie 2007 am plătit pentru un autoturism pe care mi l-am adus din Germania taxă de primă înmatriculare în cuantum de 5728 lei. În anul 2010, luna ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 16daniela 16daniela Am primit in urma procesului de recuperare taxa auto decizia si graficul pe 5 ani. Eu am platit 2269 lei in 2008 si acum primesc transa 1= 454 lei plus dobanda ... (vezi toată discuția)