avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1636 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Ce este greva fiscala?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Ce este greva fiscala?

Buna ziua,
Am rugamintea sa imi explicati pe scurt cum este posibil, in contextul legislatiei actuale a Romaniei, ca un angajat de rand sa faca greva fiscala?
De asemenea, mi.ar fi de ajutor sa imi spuneti si care sunt implicatiile unei astfel de greve (Adica care este circuitul banilor de cand ii virez eu sau angajatorul pana cand ei sunt folositi de catre stat. De unde stiu ca fara sa platesc impozitele respective nu las un spital fara fonduri?)
va multumesc

Alte discuții în legătură

Conflict de munca Luciana21 Luciana21 Buna ziua...o sa va expun pe scurt speta mea...azi, angajatii societatii la care lucrez au refuzat sa mai munceasca deoarece, din cauza dificultatilor ... (vezi toată discuția)
Formular a1 necesar sau nu ? sethm1980 sethm1980 Sunt administratorul unei societati comerciale, in domeniul constructiilor (productie tamplarie pvc si montaj). Un urma unor imprejurari,am prins un contract, ... (vezi toată discuția)
Moștenire tacitã Popescu2012 Popescu2012 1. Care e termenul de prescripție pentru o moștenire tacită? Defuncta a decedat în 1990. În 2007 s-a dezbătut succesiunea, deși nici ... (vezi toată discuția)