avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita firma
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita firma

Buna seara ,

Va adresez si eu cateva intrebari cu privire la executarea silita a unei firme :

Se poate executa silit o firma cu activitatea suspendata ?
Se poate intra pe baza ordinului exec.judecatoresc la sediul firmei sau la punctul de lucru pentru recuperearea bunurilor mobile ?
Cum se procedeaza in cazul bunurilor imobile ?

Multumesc pentru raspunsurile Dvs .

Numai bine.
Cel mai recent răspuns: clautugui , utilizator 22:06, 19 Noiembrie 2013
Raspunsul este DA.
La ultima intrebare, executorul va organiza licitatie in conditiile NCPC
Suspendarea activitatii nu inseamna imposibilitatea de executare. Societatea si-a suspendat activitatea, nu mai face bani...ok, dar asta nu inseamna in mod obligatoriu ca nu are bani in conturi, bunuri mobile si/sau imobile in proprietate, terti care datoreaza bani societatii si asa mai departe.
Executorul poate intra la sediul societatii daca titlul este o hotarare judecatoreasca sau pe baza unei autorizatii din partea instantei, dar titlul este altceva decat o hotarare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita bingo100 bingo100 este legal ca executorul sa-mi retina din bani din salar si sa-mi scoata la licitatie apartamentul in aceeasi luna? (vezi toată discuția)
Obligatie poprire LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Pe adeverinta unui salariat pentru obtinerea unui credit de la o banca, firma a taiat acel paragraf care prevedea angajamentul firmei de a retine bani din ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanta de la un srl bukinst bukinst In calitate de proprietar am inchiriat o casa pentru sediul unei firme. Societatea nu a mai platit chiria de aproape un an iar instanta de judecata a admis ... (vezi toată discuția)