avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Comision bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Comision bancar

Institutia la care lucrez beneficiaza de un contract cu banca prin care nu se percepe nici un fel de comision si totusi a fost oprit comision si de administrare si de retragere numerar. cum sa procedez pt recuperarea banilor?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:14, 19 Noiembrie 2013
Poate institutia are aceste facilitati pt conturile sale cu conditia ca angajatii sa aiba conturile de salariu la acea banca, nu ca nu platiti dvs ca si angajati comision.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducerea fortata a veniturilor prin virarea salariului pe card papusa1408 papusa1408 Buna ziua! Lucrez de doi ani si jumatate la un angajator, care in tot acest timp nu a dorit sau intrunit conditiile pentru a negocia cu vreo banca eliberarea ... (vezi toată discuția)
Comision banca sod54321 sod54321 De curând am schimbat banca la care mi i se virează salariul de către angajator, de la BRD la BT. Am constatat ca la operațiune bancara de primire a ... (vezi toată discuția)
Alocatie copii lumifatu lumifatu Sora mea plecata in Spania, a nascut acolo doi copii si incaseaza alocatiile pentru cei doi copii de aici din tara. Pentru sumele respective si-a deschis un ... (vezi toată discuția)