avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Procura de vanzare
Discuție deschisă în Executare silită

Procura de vanzare

Am urmatoarea situatie:
In dec2011 i-am facut procura surorii mele pentru vanzarea a unui teren, serviciu pentru care o scuteam de o datorie mai veche, iar suma incasata urma sa mi-o expedieze. Vanzarea s-a efctuat dar banii nu i-am primit, persoana in cauza nu raspunde la telefon, scrisori, s.a.. Mai mult, in actul de vanzare este trecuta o suma mai mica, adica la jumatate.
Pe ce cale pot sa-mi recuperez banii? Notarul care a intocmit procura mi-a spus ca pot sa ma adresez direct executorului judecatoresc. Am apelat la un executor dar acesta m-a indrumat la actionare in judecata.
Mentionez ca in procura se specifica obligatia surorii de a-mi da socoteala si de a-mi achita suma incasata pe aceasta cale din vanzarea respectiva.
Va multumesc, A Simiras
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 05:22, 19 Noiembrie 2013
nu aveți nici o treabă cu cumpărătorul. executorul v-a îndrumat corect: depuneți plângere împotriva surorii dumneavoastră pentru înșelăciune...
Cine nu va raspunde, sora?
Trebuie sa o actionati in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act vanzare - cumparare golanski golanski Sa va aduc la cunostinta un caz : Un frate si o sora decid sa vanda un apartament primit mostenire de la parintii lor. La intocmirea actului de vanzare ... (vezi toată discuția)
Masina cumparata, neinmatriculata, revocare procura de catre fostul proprietar Adrian2016 Adrian2016 Buna seara,am si eu o intrebare am cumparat un autovehicul de la o persoana am facut act de vanzare cumparare,persoana respectiva mi-a facut si o procura prin ... (vezi toată discuția)
Executare silita izabella15 izabella15 Buna ziua, am castigat apartamentamentul parintilor decedati, in instanta in urma unei hotarari judecatoresti in care specifica sa platesc surorii mele o sulta ... (vezi toată discuția)