Buna ziua in data de 17.6.2013 am primit decizia ca,incepe plata indemnizatiei.,iar bani i-am primit in 15 august decizia a fost de 1700 lei iar eu am primit 2400 lei deci sa inteleg ca e pe o luna si jumatate nu?
asa si pe data de 01.10.2013 mi-am reluat activitate iar ieri mi-a venit o decizie ca trebuie sa inapoiez suma de 1650 lei reprezentand ca am avut venituri in perioada 02.-31.octombrie chiar daca am depus dosarul pt stimulent intrebarea mea e indemnizatia se plateste la zi sau nu?
pt ca eu ia-m luat cu o luna in urma.
1. - Indemnizatia pentru concediu crestere copil (CCC) se plateste in fiecare luna pentru luna precedenta.
- Pentru fractiunile de luna se plateste proportional cu numarul de zile calendaristice din luna.
2. In august ati primit indemnizatia intreaga pentru luna iulie si fractionata pentru luna iunie.
3. - Daca ati reluat activitatea pe 1 octombrie trebuia ca in noiembrie sa nu mai primiti indemnizatie pentru CCC pentru luna octombrie ci sa primiti numai stimulentul de insertie.
- Daca in noiembrie ati primit indemnizatie pentru CCC pe luna octombrie atunci ea trebuie restituita.