avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent-reîntoarcerea la munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent-reîntoarcerea la munca

Bună ziua!
Este menționat în vreo lege faptul conform căruia dacă jobul reluat este cu jumătate de norma nu se mai plătește stimulentul și nici alocația? Eu mi am reluat activitatea pe 22 august cu mai bine de. 62 zile înainte de împlinirea copilului vârstă de 2.ani, am primit fragmentat din stimulent la. Început probabil pt a scădea diferența în plus de. la. Indemnizație pe care o primisem întreaga în luna august, după aceea am primit normal și regulat pana în februarie când nu am mai primit deloc. As dori sa.stiu dacă este legal acest lucru sau care ar fi motivul pt care nu am primit nici stimulent nici alocație, în condițiile în care nu am. Avut nici concediu medical nici rate la banca. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:22, 7 Martie 2019
Nu exista nicin text de lege care sa prevada asa ceva ....stimulentul de insertie are o valoare fiva de 650 lei ... probabil l-ati primit in functie de fractiunea din luna pentru care se acorda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulentul de insertie oana8917 oana8917 Buna ziua.As avea o intrebare.Am optat pt CCC pana la 2 ani.M-am intors la servici cand fetita avea 8 luni adica in 3 martie 2014,mi-am depus dosarul pt ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea la munca dupa primul an de concediu de crestere copil Violet99 Violet99 Am intrat in concediu de crestere copil in februarie 2013 si doresc sa ma intorc la munca in mai 2014. Intrebarea mea este daca ma intorc pe 15 mai la munca, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil adrian121 adrian121 Buna ziua in data de 17.6.2013 am primit decizia ca,incepe plata indemnizatiei.,iar bani i-am primit in 15 august decizia a fost de 1700 lei iar eu am primit ... (vezi toată discuția)