Nu s-a dovedit ca tatal ar putea sa fie un pericol pentru siguranta copilului....si cred ca nici un tata nu ar face rau propriului copil. Pana la urma are si el dreptul la vizita....
In caz de nemultumire, aveti dreptul sa exercitati calea de atac asupra acestei hotarari....
2007_rozi a scris:
Nu s-a dovedit ca tatal ar putea sa fie un pericol pentru siguranta copilului....si cred ca nici un tata nu ar face rau propriului copil. Pana la urma are si el dreptul la vizita....
In caz de nemultumire, aveti dreptul sa exercitati calea de atac asupra acestei hotarari....
Nu contesta nimeni dreptul la vizita al tatalui..pana la actiunea judecatoreasca pentru drept la vizita, era la mica intelegere dar in prezenta mamei, fapt ce l-a nemultumit pe acesta. Problema este ca baietelul fiind micut de cele mai multe ori refuza sa plece cu tatal sau dar acesta insista si-l ia... la revenirea acasa este atat de irascibil si dereglat emotional incat plange, vorbeste urat..si nimeni nu se intelege cu el cateva zile, de aceea am facut aceasta intrebare..Multumesc pentru amabilitatea de a mi se raspunde..
~ final discuție ~