avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita chiriasi
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita chiriasi

se poate face executare silita pentru chiriasii care locuiesc in locuintele administrate de o primarie?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:35, 20 Noiembrie 2013
Cu scopul legitim de recuperare debit acumulat,se poate dispune executarea silita asupra bunuruilor in evidenta chiriasilor
asta insemana si poprire asupra veniturilor ( salariul , cont banci, pensie)
care este baza legala care face referire la intrebarea mea?
Ar trebui sa incercati sa fiti ceva mai clar, la ce va referiti, la ce situatie in legatura cu chiriasii ?
am chiriasi restanti care domiciliaza in locuinte care sunt in administrarea primariei.
pot recupera debitele restante prin poprire asupra veniturilor ( salariu, pensie, conturi bancare)?
Daca aveti chiriasi inseamna ca sunteti proprietar si daca aveti contract de inchiriere, acesta constituie titlu executoriu in ce priveste chiria, asa ca va puteti adresa unui executor pt a le pune poprire pe salarii si conturi.
Sau nu sunteti proprietar ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare restanta locatar anl ciprianagapie ciprianagapie Buna seara! Sunt administrator la un bloc ANL si am un locatar cu o restanta de cca 4500 lei (da 45 milioane lei vechi). Si catre Primarie vreo 3000 lei. ... (vezi toată discuția)
Cum incasez datoriile datorate bugetului local de ,,rau platnici" Nãstase Cristian-Mihail Nãstase Cristian-Mihail problema: am in localitate mai multe persoane care au acumulat datorii mari la bugetul local, sumele sunt din amenzi, iar persoanele in cauza nu au bunuri ... (vezi toată discuția)
Chirie apartament anl - cu datorii la intretinere, a fostilor chiriasi cristinaiasi cristinaiasi Buna ziua. Am primit un apartament cu o camera prin programul ANL in Iasi pt a sta in chirie ( de la primaria IASI departament locuinte ANL ) , iar peste un ... (vezi toată discuția)