avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Cum dovedesc dreptul de autor ?
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Cum dovedesc dreptul de autor ?

Am făcut poze care le-am adăugat pe Wikipedia care vor fi sterse pentru că nu am drept de autor. Cum pot să arăt in termeni juridici că eu am făcut poza ?

Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 21:29, 25 Noiembrie 2013
Buna ziua,

problema se rezolva vazand "termenii si conditiile" pe care wikipedia le afiseaza,- cu privire la acest subiect.

Costi Boncu
Le eliberati sub licenta libera, ca efectuate de dvs. De obicei adaugati {{PD-self}} la descrierea imaginii. Daca sunt dubii asupra autorului, va trebui sa contactati echipa OTRS pentru a confirma ca aveti drepturi de autor asupra fotografiilor respective. Atentie la Freedom of Panorama, ca nu aveti drepturi de autor asupra tuturor fotografiilor efectuate de dvs. Vezi [ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 25 Noiembrie 2013
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor - pliant referndum Madalina1000 Madalina1000 Am fotografiat un pliant pro-referendum familia tradiționala și l-am postat pe site-ul Wikipedia Commons. A fost propus pentru ștergere pe motiv că în ... (vezi toată discuția)
Site gazduit in sua, ce legislatie se aplica? BogdanSM BogdanSM Bu,na ziua, lucrez la un site web al carui continut se afla in intregime gazduit pe un server din SUA...intrebarea mea este: ce legislatie se aplica in ... (vezi toată discuția)
Cum putem folosi pe site-uri, bloguri sau forumuri imagini de pe internet, despre care nu stim daca sunt protejate de legea copyright-ului? lizsit lizsit Sunt administratorul unui site necomercial, in care am o zona de \"Stiati ca apa:..\" si in care, o data cu informatii generale despre apa, am postat si ... (vezi toată discuția)