avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Mutare sediu social la adresa punctului de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Mutare sediu social la adresa punctului de lucru

Buna ziua,
O societate din sectorul x, cu un pct de lucru(cu salariati) in sectorul y, isi muta sediul social in sectorul y, la adresa pct de lucru.
Ce declaratii trebuie sa depun?
- 050 si 010
Cel mai recent răspuns: denisaf , utilizator 12:42, 22 Noiembrie 2013
Declaratii la ONRC sau la ANAF?
La ANAF.
La ONRC am rezolvat.
Am rezolvat problema .

Se depune declaratia 050 pentru transfer dosar fiscal, apoi cand se primeste decizia, se radiaza si pct de lucru ( se va depune o delaratie 060 si CUI-ul punctului de lucru).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reguli fiscale pt.un cabinet de avocat carmenbn carmenbn 1.Un cabinet individual de avocat are sediul profesional in Ploiesti,la domiciliul avocatului titular,care e inscris in Baroul Prahova.Are cod fiscal si ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social (administratia financiara) Tunadro Tunadro Buna ziua! Tocmai am schimbat sediul social al firmei dintr-un sector in altul (Onrc). In urma acestei schimbari, ce mai am de facut la Administratia ... (vezi toată discuția)
Sediu social cu activitate iclaudia19 iclaudia19 buna ziua, am inregistrat la onrc sediu social cu activitate... la anaf mai trebuie sa inregistrez? respectiv cum se face la punctele de lucru...sau e alta ... (vezi toată discuția)