avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Modificare administrator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Modificare administrator

Buna ziua,

Sunt administrator la o societate comerciala care are ai actionari din alt municipiu (Braila).
Societatea si eu ca administrator sunt(em) din Galati.
Eu doresc sa ma retrag ca si administrator din societate.
Daca societatea este in Galati administratorul este obligatoriu sa fie tot din localiatea unde este inregistrata societatea
Cel mai recent răspuns: advsys , utilizator 15:37, 19 Noiembrie 2013
nu cunosc nicio prevedere legala cu privire la domiciliul viitorului administrator, aduceti la cunostinta prin scrisoare recomandata asociatilor/actionari societatii comerciale intentia dvs. de a renunta la mandatul de administrator, urmand ca in urma adunarii generale sa se aleaga noul administrator

deasemenea lecturati actul constitutiv/statul societatii pentru a vedea modalitatea de schimbare a administratorului.

sau incercati sa mergeti la ORC-ul unde are sediul social societatea pt a cere mai multe detali cu privire la problema dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma pot retrage voluntar din societate? mandrut mandrut Sunt asociat cu cineva la o societate comerciala si sunt si administratorul acestei societati. DIn pacate nu ma mai inteleg de loc cu asociatul meu. Problema ... (vezi toată discuția)
Expirare mandat administrator contaama contaama Buna ziua, Va rog frumos daca se poater sa ma ajutati si pe mine cu o problema. Am un administrator societate comerciala care are mandatul expirat de 2 ... (vezi toată discuția)
Retragere administrator dintr-o societate comerciala andr33apn andr33apn Buna ziua, Va rog sa-mi transmiteti care este procedura de retragere dintr-o societate comerciala. Mai exact cand exista 2 administratori, 50% -50%, cum ... (vezi toată discuția)