avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Abuz dintre banca si angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Abuz dintre banca si angajator

Lucrez la o societate de unde primesc salariul pe card. In urma infiintarii popririlor pe conturi in toata reteaua bancara , bancile cu care angajatorul are conventie , impun si comision foarte mare. O alta banca nu impune acest comision , insa angajatorul , nu are conventie cu aceasta , obliganduma sa primesc salariul tot la banca unde am primit pana acum salariul , si sa suport abuzurile bancii. Cui trebuie sa ma adresez pentru aceste abuzuri , si daca este legal , deoarece comisionul de risc este egal cu o jumatate de salariu , la care se mai adauga si poprirea de o treime din salariu , eu urmand sa lucrez doar pentru banca.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:20, 23 Noiembrie 2013
OPC-ul nu se implica in problemele angajator angajat. Problema mea era referitoare la refuzul angajatorului de a-mi vira salariul in noul cont.
Puteti promova o actiune in instanta impotriva anagjatorului.
Pentru inceput am facot o sesizare catre ITM si astept mai intai un raspuns din partea d-lor , considerand ca aceasta este o institutie cu scopul de mediere intre angajat si angajator.
In urma sesizarii dvs, se va face un control de catre ITM la angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu intreg!! johnnygardosh johnnygardosh Buna ziua. datorita faptului ca am avut un credit neachitat, am fost executat silit, respectiv mi s-a pus poprire pe jumatate de salariu la Raiffeissen Bank. ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu janny_dinu janny_dinu Am o poprire pe salariu in urma unui imprumut facut si nereturnat. Trebuia sa mi se faca poprire pe 1/3 din salariu, dar in urma instiintarii , mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Poprirea care mi-a luat toti banii seby2193 seby2193 titlul spune tot imi arat in egala masura nedreptatea care mi se face cat si indignarea.. ridicandu-mi azi de la bancomat salariu am costat cu stupoare ca ... (vezi toată discuția)