am doua intrebari si va rog daca se poate sa imi raspundeti urgent:
1 - daca se poate angaja cu CM o persoana in locul alteia care este in concediu de maternitate
2 -deoarece suspendarea de drept a persoanei in concediu de maternitate nu se poate opera in REVISAL cum fac angajarea persoanei care o inlocuieste avand in vedere ca trebuie sa o angajez pe postul persoanei aflata in concediu de maternitate dar care nu figureaza in Revisal cu CM suspendat ? se poate face operarea in Revisal nu voi intampina refuz ?
1 - daca se poate angaja cu CM o persoana in locul alteia care este in concediu de maternitate
Pe perioada suspendarii c.i.m. al unui angajata se poate angaja o alta persoana cu c.i.m. pe durata suspendarii.
2 -deoarece suspendarea de drept a persoanei in concediu de maternitate nu se poate opera in REVISAL cum fac angajarea persoanei care o inlocuieste avand in vedere ca trebuie sa o angajez pe postul persoanei aflata in concediu de maternitate dar care nu figureaza in Revisal cu CM suspendat ? se poate face operarea in Revisal nu voi intampina refuz ?
Angajarea o faceti normal. Se incheie un c.i.m. pe durata determinata care se va completa si se va transmite in REVISAL, conform Hg nr.500/2011.
Concediu medical
tina25
am o persoana in concediu medical, este muncitor intretinere la o gradinita, post unic.pe perioada concediului medical i se suspenda contractul. Prin urmare ... (vezi toată discuția)