avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu proprietate comun
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu proprietate comun

buna seara .am titlu de proprietate al tatalui meu.tata a decedat .am fost chemat in judecata de nepotii mei.Aveam testament de la tatal meu.am castigat,dar li s-a dat si lor o parte prin hotarare judecatoreasca.titlul de proprietate aramas la mine.la primarie s-a inregistrat fiecare cu partea lui.acum ei vor sa si intabuleze terenul si vor sa le dau eu o copie legalizata dupa titlu de proprietate.sunt obligat?AU NEVOIE LA CADASTRU?ma ameninta ca pot anula titlul dandu-l pierdut.ce pot face?va multumesc si astept un raspuns.

Alte discuții în legătură

Anulare tp in mof de o terta persoana ClaudePH ClaudePH Buna ziua! Pe scurt: sotia mea este speriata de fratele ei pe motiv ca i-a anulat dreptul de proprietate dobandit prin testament semnat, parafat si ... (vezi toată discuția)
Eliberare titlu de proprietate speta complicata ticamm ticamm Buna ziua, In anul 2000 am constuit o casa pe terenul lasat mostenire prin testament olograf de catre tatal meu( decedat in 1972). Pe terenul respectiv mai ... (vezi toată discuția)
Anulare titlu de proprietate ionut daniel ionut daniel Un titlu de proprietate emis in anul 1994 cu legea 18/1991,pe un teren revendicat de bunica mea poate fi atacat in instanta acum de fratii vitregi ai tatalui ... (vezi toată discuția)