avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită PV contraventie CFR
Discuție deschisă în Executare silită

PV contraventie CFR

In luna oct. am contestat in instanta un pv CFR.Dosarul e pe rol,inca nu s-a fixat termen.Astazi am primit o notificare de la CFR pentru achitarea debitului,in caz de neachiare uramand sa se treaca in 15 zile la executare silita.
Din cate stiu actiunea in instanta suspenda executarea.
Va rog lamuriri,cum ar trebui sa procedez ?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 20:35, 19 Noiembrie 2013
Da, asa este actiunea suspenda executarea.
Trimiteti o adresa prin care precizati existenta litigiului pe rolul instantelor,anexati certificat grefa sau scoateti la imprimanta de pe portalul instantelor informatiile ref la dosarul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita - suspendarea executarii nicoletazmeu nicoletazmeu Buna ziua, Am urmatoarea intrebare: cum pot opri o excecutare silita care urmeaza a fi facuta peste 2 zile? Daca depun o actiune in instanta, ... (vezi toată discuția)
Executare silita se poate face un recurs? TuEsti TuEsti Buna. Am si eu o problema si mare nevoie de un sfat. Am luat o amenda de la C.F.R in 17.02.2011. plecand din tara nu m-am interesat despre amenda si nu i-am ... (vezi toată discuția)
Instiintare de executare silita trimisa de ditl insa amenda anulata in instanta SimonaI SimonaI Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce se poate face in situatia in care instanta a admis cererea de anulare a procesului verbal ce a stat la baza unei amenzi ... (vezi toată discuția)