Din pacate certificatul de grefa (si implicit existenta unei contestatii la executare pe rolul instantei) nu va suspenda automat executarea, ci doar o dispozitie in acest sens din partea instantei de judecata, dispozitie imposibil de obtinut intr-un timp atat de scurt.
Nu este chiar imposibil de obtinut, depinde numai de instanta de executare.
teoretic, daca depuneti azi o cerere de suspendare provizorie si mentionati ca executarea se va face maine, puteti obtine pana maine incheierea de suspendare provizorie.
trebuie insa sa atrageti atentia asupra urgentei si sa si aveti motive de suspendare.
Faptul ca dvs o considerati abuziva, nu e un motiv. Toti debitorii considera ca sunt executati abuziv.
In urma unui litigiu de munca, am obtinut o hatarare judecatoreasca pe fond in urma careia trebuie ca angajatorul sa anuleze decizia de concediere ca fiind nelegala, si sa ne plateasca despagubiri salarii majorate si indexate...
Am depus recurs pentru ceea ce nu am obtinut cu termen de judecare in oct.
Am facut o notificare (somatie) in care am solicitat punerea in executie si am asteptat raspunsul lor. Evident ca au taraganat situatia ... S-au implinit cele 15 zile de cand am trimis notificarea si urma sa ma adresez unui executor judecatoresc pentru punere in aplicare a sentintei.
Angajatorul a depus la Curtea de apel o cerere de supendare executare in care eu apar ca Intimat reclamat cu termen in septembrie de judecare.
Nu inteleg!!! Deciziile in dreptul muncii sunt definitive si executorii pe fond. ei erau obligati sa duca la indeplinire sentinta!
In acest moment eu pot cere executarea silita sau trebuie sa astept termenul din sept. sa vad ce decide instanta?
Este abuz?
ema4freetime
Buna ziua,
in urma unui intre imprumut intre persoane fiice, purtator de dobanda, cu gaj imobil, s-a ajunj la executare silita, la care se face contestatie si ... (vezi toată discuția)