avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Este abuz?
Discuție deschisă în Executare silită

Este abuz?

Buna ziua,
in urma unui intre imprumut intre persoane fiice, purtator de dobanda, cu gaj imobil, s-a ajunj la executare silita, la care se face contestatie si se obtine suspendarea provizorie a executarii silite. Pe parcursul procesului, pe baza unei grefe, executorul judecatoresc organizeaza licitatie, nu se prezinta nimeni doua dati, a treia data se adjudeca si se face proces verbal de adjudecare, suspendarea are inca efect, executorul merge mai departe si intocmeste titlu de adjudecare si in ciuda faptului ca executarea provizorie este activa inregistreaza la cadastru imobilul pe noul proprietar.
Este normal si legal cum actioneaza executorul si daca nu, cum ii pot fi stopate actiunile? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ema4freetime , utilizator 10:06, 26 Noiembrie 2017
Cand ati vazut ca se merge mai departe cu executarea silita nu ati facut contestatie si nu l-ati anuntat pe executor ca s-a suspendat executarea???
pe baza unei grefe,
Ce scria in grefa respectiva?
S-a anuntat executorul, bineinteles, S-a facut contestatie si s-a mentinut suspendarea si merge mai departe.
faceti si plangere impotriva refuzului executorului judecatoresc si reclamati-l si la UNEJ (Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești ).Evident este un abuz.
Ultima modificare: Duminică, 26 Noiembrie 2017
prepeleac, utilizator
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Dumitrescu Adelina Dumitrescu Adelina Buna ziua,am o casa pe care am pus-o gaj la un inf extra finance acum 4 ani pe suma de 225000ron ,am platit 3 ani suma de 268000ron si acum ei mi-au facut ... (vezi toată discuția)
Experienta mea cu cumpararea de imobile aflate in executari silite, si cand oare vor inceta sa reprezinte practic un camp minat si foarte riscant? vioricaw vioricaw In ultimii 2 ani am participat la mai multe licitatii publice pentru apartamente scoase la vanzare in urma unor executari silite realizate de executori ... (vezi toată discuția)
Evacuare din apartament Soso 1313 Soso 1313 Bună ziua Vă rog mult poate mă ajută cineva cu un răspuns la urmatoarea problemă : Apartamentul meu a fost scos la licitație de executorul ... (vezi toată discuția)