buna ziua,am formulat o plangere penala inpotriva unui executor judecatoresc pentru abuz in serviciu in cadrul unui dosar de excecutare silita.
Dupa cca 30 zile,am primit deja de la executor o adresa pentru indreptarea erorilor materiale.Prin aceasta adresa a corectat o parte din abuzurile semnalate de mine,dar nu pe toate.Intrebarea mea este,daca aceasta recunoastere a erorilor(abuzurilor) ,9 ca numar imi poate oferi in viitor o sansa pentru anularea executarii silite?Dar daca cercetarile penale continua si ececutorul este sanctionat cu amenda penala??executarea s-a efectuat in 2010 si a continuat in 2014 pe acelasi dosar(in 2014 petru diferenta onorariu)
Mai am vreo sansa in functie de decizia penala sa anulez executarea?
Va multumesc din suflet pentru lamuriri!!!
Anularea executarii silite o puteti obtine doar formuland contestatia la executarea silita. Va recomand sa va angajati un avocat care sa va sfatuiasca cum trebuie redactata contestatia, dupa ce va citi actele aflate la dosarul de executare intocmite de executorul judecatoresc.
Plangerea penala este un demers separat de contestatie si fara nicio legatura directa cu aceasta.
stiu acest lucru.Poate intrebarea mea a fost incorrect pusa.incerc sa reformulez:
Daca se constata penal faptul ca in dosarul meu de exceutare au fost facute abuzuri de catre executor,acest lucru imi ofera temeiuri legale sa contesc executarea silita din 2010 acum in 2015 )?adica daca executorul primeste o amenda penala pentru abuz in serviciu in cazul dosarului meu de executare,pe baza acestei amende penale pot contesta apoi executarea silita din 2010
va multumesc din nou