As vrea sa stiu ce se poate face in cazul in care primesc telefonic amenintari cu privire la integritatea vietii mele,de la un grup de femei si barbati de etnie rroma,care de asemenea umbla grupati in oras,ma cauta si ma urmaresc pentru a ma mutila,asa cum ameninta la telefon! Am reusit sa fug de ei de cateva ori,dar nu mai doresc sa imi fie teama sa ies pe strada! Cum pot legal sa ii opresc?
Nu este importanta referirea strict la o infractiune din codul penal. Important este sa faceti plangerea in care sa scrieti dvs. tot ce ati patit: telefoane de amenintare, teama de a iesi pe strada. Incadrarea juridica o face altcineva.
sotul meu este anchis de 2si 4 luni pt anselaciune si furt de curent si are de executat 5 ani si 2 luni beneficiaza de noul cod penal sau ai poate lua ceva jos din pedeapsa va rog frumos sami raspundeti.,:((:((:((
Arme si amenintari
5542
X este rrom de origine şi în urmă cu mai multă vreme a primit pe internet mai multe ameninţări cu moartea de la o persoană necunoscută. Ulterior s-a ... (vezi toată discuția)
Ordin restrictie
bbr
Buna ziua, as vrea sa stiu ce pot face daca o persoana m-a amenintat prin telefon atat pe mine, cat si pe mama mea (Am inregistrare in care m-a amenintat pe ... (vezi toată discuția)