avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recuperare sume retinute de fisc
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recuperare sume retinute de fisc

Am o decizie favorabila intr o contestatie la executare.Din pacate fiscul a retras intre timp sumele pretinse din contul meu.Acum fiscul a facut recurs la Tribunal.Cand si cum trebuie solicitate restituirea sumelor retinute,garantii,cheltuieli de judecata,taxa timbru,dobanzi,etc?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:15, 20 Noiembrie 2013
In momentul in care detineti hotarare definitiva favorabila dvs,va prezentati cu aceasta la autoritatea fiscala pentru comunicare si negociere modalitate restituire suma sau
programare pentru restituire suma
Uneori administratia fiscala dispune restituirea prin stornare in contul obligatiilor fiscale aferent anului urmator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa-tva tzuku51 tzuku51 Activez ca PFA.In anul 2009 am depasit plafonul de 119,000 pentru a ma declara platitor de tva cu 300 lei.Pur si simplu am adunat gresit,fara nici o ... (vezi toată discuția)
Este corecta decizia? titi marina titi marina Va salut. Am o nelamurire pe care incerc sa o inteleg cu ajutorul dv. La instanta Tribunalului Arges, am cerut restituirea taxei de poluare si plata si a ... (vezi toată discuția)
Retragerea amenzii din cont de catre administratia financiara edelweis08 edelweis08 Sunt functionar public, si in 15 decembrie 2009 ANI mi-a dat o amenda de 200 lei pentru ca am intarziat sa depun declaratia de avere. In acelasi timp , ANI a ... (vezi toată discuția)