avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bolnav inselat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bolnav inselat

Este vorba de un batran din familie.

Cand am ajus la el acasa dupa un timp am observat ce s-a intamplat. Batranul nu mai avea medicamete in casa, lucru din care am tras concuzia ca nu si le-a mai luat de mult timp. In sfarsit sanatatea i se detrioare ajungand aproape 'inconstient'.

A aparut un 'meserias' care l-a speriat pe batran ca este o defectiune grava la baie. Intr-adevar am vazut reparatii pe care le estimez la 300 RON.
Aveam sa aflu ca batranul a fost dus de 'meseris' la un magazin de constructii de cartier unde a platit pe materialele de constructii suma de 10000 RON.

Batranul are un venit foarte mic, dar pentru asta s-a imprumutat la o socieate care ofera credite facil. Nu stiu cu ce a garantat.

Mi-a povestit ca s-a intalnit cu un fost cunoscut pe strada, care i-a recomandat acest 'meseras' pe care nu stie cum il chiama. Nu stiu daca sa am incredere sau nu in acesta relatare, cert este ca imprumtul este facut, m-am informat si vom plati pe multi ani de acum incolo. Si nu e singura cheltuiala. A mai fost si la alte banci.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Noiembrie 2013
crocodilan, utilizator
Cel mai recent răspuns: crocodilan , utilizator 09:50, 20 Noiembrie 2013
Concret care este intrebarea ?
Sunteti ruda a persoanei?
Daca sunteti ruda cu persoana,fie asigurati acestuia insotitor care sa isi asume responsabilitatea asupra intretinerii batranului si a bunurilor acestuia,fie analizati oportunitatea internarii acestuia in unitate specializata
Mda ...Mai bine ori il ingrijeste cineva ori il internati la azil, daca nu s-ar putea sa il pacaleasca cineva si pentru o suma modica poate face un contract cu un camatar ori sa se duca la banca si sa solicite un credit tot o suma modica si pentru acea suma sa ajunga sa fie executat silit daca nu isi plateste ratele si creditul...
Pot reclama la Politie ? Il pot gasi pe cel care a facut acesta "reparatie" ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Internare camin de batrani impotriva vointei fuuuuuu fuuuuuu Buna ziua, bunica mea a suferit in vara asta de mai multe afectiuni acute si a stat mai multe luni internata intr-un spital, timp in care nu a vrut deloc sa se ... (vezi toată discuția)
Batran aruncat de copii im0rtel im0rtel Buna ziua , ma gasesc in urmatoarea situatie : Bunicul mi-a murit in 1993 . Bunica a supravietuit pana astazi . Ea are 4 copii . 2 baieti si 2 fete . 1 ... (vezi toată discuția)
Ref insolventa si raspundere ca fideiusor anton19 anton19 As vrea sa va intreb daca puteti sa ma ajutati intr o speta care eu consider ca mi a incalcat dreptul la proprietate,la o viata de familie,la viata , In ... (vezi toată discuția)