justice86 a scris:
Faptul ca nu aveti permis nu inseamna ca nu puteti cumpara o masina si inmatricula ,o poate conduce altcineva .Avand in vedere ca sunteti proprietar si dvs figurati in acte puteti vinde acea masina dupa ce platiti acele datorii la anaf si dupa mergeti la anaf,inmatriculari pentru ca sa nu mai figureze pe numele dvs.Sau vorbiti cu tatal dvs si ii spuneti ca ori face contract de vanzare-cumparare cu dvs si trece masina in proprietatea sa ori o vindeti altcuiva.Tatal dvs nu e prost a cumparat masina si a trecut-o pe numele dvs ca in caz de divort sa nu intre in masa partajabila la divort.Masina se afla la el?Daca da o puteti declara furata....
DATORIILE DIN AMENZILE RUTIERE SINT ACHITATE TOT DE CATRE TATAL MEU, actualmente la adm.financiara nemaiexistind nici o datorie. Nu pot lua legatura cu tatal meu, pentru ca acesta nu vrea sa vorbeasca nici cu mine, nici cu mama. In procesul de divort eu nu pot partcipa ca martor. Aveti dreptate despre intentia lui de a cumpara masina pe numele meu, intrucit, la partaj aceasta nu intra in discutie.
Ma gindeam s-o declar furata, dar se pare ca am depasit termenul de prescriptie pt. plingere.
Oricum, ea este inmtriculata in circulatie fara acordul meu, fara semnatura mea.