avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa judiciara timbru
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa judiciara timbru

S.C. creditor din jud. X se inscrie la masa credala a S.C. debitor din jud. Y. Unde achita 200 ron si ce mentioneaza pe foaia de varsamant? Multumesc
Cel mai recent răspuns: 1968lucian , utilizator 11:11, 20 Noiembrie 2013
taxa de timbru se achita la unititatile incasatoare din circumscriptia unde isi are sediul cel care plateste taxa. Mentiunea aferenta sumei trebuie sa cuprinda taxa de timbru cerere admitere creanta dosar.... tribunalul....
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata taxa timbru in alt judet decat debitorul radujit radujit Buna seara, Am urmatoarea situatie: am o creanta comerciala negarantata fata de un debitor din judetul x, sediul meu ca si firma fiind in judetul y. Doresc ... (vezi toată discuția)
Angajati la masa credala ElenaRota ElenaRota Daca o firma deschide procedura insolventei si are si salarii restante de plata catre angajati, acestia trebuie sa se inscrie la masa credala (inclusiv sa ... (vezi toată discuția)
Insolventa urmata de faliment brendissima brendissima Daca a fost aprobat rap adm judic prin care s-a propus trecerea debit la falim, creditorul X caruia i-a fost admisa creanta in tabelul creantelor de la ... (vezi toată discuția)