avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită suspenda cererea de revizuire executarea ?
Discuție deschisă în Executare silită

suspenda cererea de revizuire executarea ?

Inca ceva, va rog. Cererrea de revizuire - cred ca asa se numeste- facuta la Curtea de Apel, (pt ca s-au gasit noi probe, ulterior) suspenda excutarea de dreptul muncii ?

Au castig de cauza aceste cereri, in general sau nu exista o regula ?

Si as dori sa mai intreb ce inseamna contestatie la executare ? O noua judecata ? Cum se impaca cu cerererea de revizuire ?

Scuze pt ca intreb atatea insa am nevoie urgent de lamuriri.

Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: ContSters60781 , utilizator 11:13, 2 Aprilie 2009

Instanta de revizuire poate suspenda la cerere executarea cu obligatia de plata a unei cautiuni.
Contestatia la executare presupune o executare inceputa.
Daca inscrisurile aratate instantei de revizuire dar si toate aspectele sustin cererea se poate obtine castig de cauza.
Multumesc, LEGALN.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie sau nu? lia76 lia76 Buna ziua. Am urmatoarea speta. In anul 2005 X a semnat un contract de imprumut incheiat la notar cu garantie imobiliara cu Y, iar termenul de rambursare a ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare act administrativ dianamorena dianamorena intr-o actiune de anulare act administrativ (t.v.a)impotriva a.n.a.f., pe care am depus-o la tribunal, am facut si o cerere de suspendare executare act ... (vezi toată discuția)