In 'calitate' de girant mi s-a aplicat o poprire pe salar. Intre timp am intrat in concediu de maternitate- perioada in care nu s-a mai putut aplica poprirea.
Intrebarea mea este: Care e procedura dupa intoarcerea mea la munca. Avand in vedere ca vor trece doi ani, timp in care se poate intimpla orice cu acea datorie. Se va aplica in continuare poprirea pentru suma stabilita?. Din cite stiu eu firma la care lucrez nu a informat banca despre motivul suspendarii platilor si nici banca nu s-a interesat relativ la suspendare (a trecut cam un an de la suspendarea platilor).
Multumesc
Dvs. si tertul poprit trebuie sa va interesati la executorul bancar. S-ar putea ca datoria sa fi fost executata, sau ca respectivul dosar de executare silita sa se fi perimat, daca au trecut mai mult de 6 luni fara sa se fi facut nici un act in el. In orice caz, in lipsa unui alt act de la executorul bancar adresat tertului poprit (firma dvs.), poprirea continua pana la stingerea integrala a debitului urmarit. Este in interesul dvs. sa va informati prin adresa scrisa, prin cererea de consultare a dosarului de executare.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Poprire pensie
Rokvit
Pensia o primesc in cont la BRD Group Société Generale în România,și este virată de Ministerul de Interne. Nu locuiesc în România și nu am niciun bun ... (vezi toată discuția)