avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Procura pana la indeplinire
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Procura pana la indeplinire

detin o procura pentru administrarea unei societati de la asociatul unic,si am o nelamurire,la termen e vreo problema daca scrie:Mandatul este gratuit si valabil pana la indeplinire....
Vreau sa stiu daca am probleme la vreo institutie sa imi zica ca a expirat sau nu stiu,ceva de genu...ce sa le raspund cand imi vor zice ce inseamna"indeplinire"
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: PERESCU ANDREEA , Consilier juridic 21:53, 20 Noiembrie 2013
depinde de obiectul procurii, ce anume sunteti imputernicit sa faceti in numele si pe seama mandantului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura de la asociat majoritar. cum fac ? peterstern peterstern intrebare scurta : X este asociat cu 70% intr-un SRL, Y are 30 % si este si administrator. X vrea sa plece din tara 3-5 ani si vrea sa-l imputerniceasca pe ... (vezi toată discuția)
Inregistrare documente la oficiul registrului comertului RaduTroy RaduTroy Un cetatean face o societate pe numele sotiei, sotia asociat unic si administrator in statut si toate actele de infiintare. Doamna este doar o papusa. Sotul ... (vezi toată discuția)
Despre admininistratorul unei societati comerciale leonida leonida daca intr-o societate comerciala sunt 3 asociati cu parti egale si unul dintre ei este si administrator iar acesta din urma este plecat din tara si a facut ... (vezi toată discuția)