avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Poate sa-mi scoata banca apartamentul la vanzare?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Poate sa-mi scoata banca apartamentul la vanzare?

Buna seara.
fosta sotie a scos un credit de nevoi personale. creditul este girat cu casa fostiilor socri eu sunt coplatitor in contractul de credit,vreau sami iau un apartament inpreuna cu viitoarea mea sotie o sal trec pe numele iei si al meu ,POATE BANCA SA IMI SCOATA APARTAMENTUL LA VANZARE daca fosta mea sotie nu mai poate plati creditul?mentionez ca si eu am credit facut dupa divort si din salar nu prea o sa mai aibe ce sami traga rata.va multumesc.
Nu este suficient ca fosta sotie sa isi doreasca a achita singura creditul, ci mai trebuie sa fie de acord si banca, asa ca ascultati sfatul doamnei Joha si mergeti la institutia respectiva pentru a obtine informatii privind doleanta dvs.
daca ia nu plateste ratele imi poate scoate apartamentul care vreau sal compar inpreuna cu viitoarea mea sotie sau scoate casa fostilor socrii care este girata in credit?fostii scocrii is trecuti in contractul de credit ca giranti cu casa lor
Trebuie văzut contractul de credit si studiat in amănunt la clauze. Fie mergeți cu el la un avocat , fie vorbiti cu soția si mergeți la banca si vedeți condițiile in care Dvs puteți ieși din acest contract, ca va place sau nu Dvs sunteți coplatitor deci o sa va execute si pe Dvs in caz de neplata .
dorat a scris:

Buna seara.
fosta sotie a scos un credit de nevoi personale. creditul este girat cu casa fostiilor socri


Banca are ce să urmărească. Are o garanţie reală, ipoteca pe casa părinţilor fostei soţii. E prima garanţie pe care o au la îndemînă.

Desigur, vă poate urmări şi bunurile pe care le veţi dobîdi dumneavoastră, sau ar putea să vă urmărească foştii socri după ce li se va vinde imobilul cu care au garantat.
in contract sunt doar trecut cu adeverinta de venit codebitor

Alte discuții în legătură

Notare credit in cartea funciara gargamella gargamella buna ziua! In timpul casatoriei sotia a facut un imprumut pe nevoi personale , eu am fost girantul ei, doar cu salariul. Am divortat si dupa divort ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar cris113 cris113 Buna ziua As dori sa intreb daca am un credit ipotecar in care am calitatea de co-platitor , sotul fiind titularul creditului, in cazul divortului , lasandu-i ... (vezi toată discuția)
Cum pot iesi dintr-un credit daca sunt coplatitor? dorat dorat in timplu casatoriei fosta nevasta a scos un credit de la banca la care ea este director eu figurez ca coplatitor fosti socrii sunt girati cu casa lor.Eu nu ... (vezi toată discuția)