avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Casa de marcat la firma de paza
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Casa de marcat la firma de paza

Buna ziua

As avea o mica nelamurire legata de casale de marcat dara imi trebuie sau nu obligatoriu.Suntem o firma de paza, deci efectuam servicii atat pentru firme cat si pentru pesoanele fizice.
Este obligatoriu ca pentru persoanele fizice sa am factura cu bon fiscal sau e de ajuns numai chitanta?
Cel mai recent răspuns: luissiana , utilizator 09:40, 21 Noiembrie 2013
daca furnizati servicii/marfuri etc unei firme o faceti pe baza de factura si chitanta daca o faceti catre pf va trebuie bon fiscal,( chiar daca persoana fizica solicita factura se ataseaza bonul fiscal)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitatea de agent imobiliar (intreprinere individuala) necesita utilizarea casei de marcat fiscale,? unde se incadreaza aceasta functie/meserie/profesie? florinbc florinbc Doresc sa infiintez o II avand activ. principala - tranzactii imobiliare. Precizez ca am lucrat in domeniu ,SC agentie SRL unde se emiteau bonuri fiscale, ... (vezi toată discuția)
Factura si chitanța sau bon fiscal Alex N Alex N Buna seara, Daca am o firma de organizări evenimente care prestează servicii către persoane fizice punând la vânzare pachete care conțin mai multe ... (vezi toată discuția)
Livrari pers. fizice - casa de marcat sau facturi/chitante? mrnalexandru mrnalexandru Buna seara, Am o intrebare scurta la care nimeni nu a stiut sa imi raspunda concret, pana acum. Detin o SC prin intermediul careia doresc sa efectuez ... (vezi toată discuția)