avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Copia Hotarârii Judecatoresti, ramasa definitiva
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Copia Hotarârii Judecatoresti, ramasa definitiva

Buna dimineata! Am nevoie de copia Hotararii Judecatoresti, ramasa definitiva si nu am timp sa ajung pana la judecatoria sectorului 5. Ma poate ajuta vreun avocat? Desigur contracost !!

Alte discuții în legătură

Nelamurire in legatura cu o hotarare maria dinca maria dinca Buna seara, Am o nelamurire in ceea ce priveste o hotarare judecatoreasca.Mama a primit acasa o comunicare prin care se precizeaza ca are atasat copia ... (vezi toată discuția)
Copie legalizata a unei sentințe judecătorești. Dincu. Cristina Dincu. Cristina Bună ziua. Am și eu o întrebare. Aștept de aproape 2 săptămâni pentru a primi prin posta de la judecătoria sectorului 5 București 2 copii legalizate ... (vezi toată discuția)
Comunicare sentinta curtea de apel mimiela mimiela Am o comunicare de sentinta data de Tribunal la care s-a facut apel , am si o comunicare de sentinta de la Curtea de apel care este definitiva . Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)