avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Comunicare sentinta Curtea de Apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Comunicare sentinta Curtea de Apel

Am o comunicare de sentinta data de Tribunal la care s-a facut apel , am si o comunicare de sentinta de la Curtea de apel care este definitiva . Intrebarea mea este daca mai exista o cale de atac sau se pun in aplicare cele doua sentinte . Multumesc anticipat .
In principiu, hotararea ramasa definitiva in apel se poate pune in executare.
Pot fi promovate cai extraordinare de atac insa nu sunt suspensive de executare.
Puteti pune in executare hotararea/hotararile definitive,posbililtatea exercitarii unor cai de atac extraordinare(contestatie in anulare si revizuire)nu impiedica punerea in executare a hotararilor definitive.
Sa inteleg ca pot merge sa iau copia legalizata , si apoi la un executor judecatoresc. Multumesc pentru raspuns .
Ultima modificare: Marți, 15 Noiembrie 2016
mimiela, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces cercetasa cercetasa loviri si alte violente dupa fond este recurs la tribunal dupa aceea ce pasi mai sunt de urmat (vezi toată discuția)
Model cerere catre angajator.... eukyra eukyra Buna ziua, as dori sa stiu procedurile pe care trebuie sa le urmez,de punere in aplicare a unei sentinte definitive-a Curtii de Apel,a unui litigiu de ... (vezi toată discuția)
Recurs/revizuire hot.definitiva ? mjion mjion Buna ziua! funct.public.am castigat la trib.buc.sect. IX contenc. recuperare sporuri supl.post si treapta 25%+25%. Inst.publ. a inaintat recurs, iar curtea de ... (vezi toată discuția)