avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Comodat/inchiriere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Comodat/inchiriere

un srl a inchiriat un ap. poate face comodat pe o camera unei pf in vederea utilizarii spatiului ca locuinta? (cu acordul proprietarului !)
Cel mai recent răspuns: Alina Grigoriu , Avocat 09:52, 22 Noiembrie 2013
da contract de comodat .
multumesc. inca un aspect: se poate face comodatul si daca SRL respectiv are in acel ap. si sediu social si punct de lucru sau este limitat a avea doar sediul social?
Da, se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat intre mine ca p.f. si srl al carei proprietar sunt federica federica De curand mi-am deschis o firma si am incheiat un contract de comodat cu punctul de lucru in apartamentul in care locuiesc si care este proprietatea mea.In ... (vezi toată discuția)
Aceeasi locatie inchiriata la doua firme carmen silva carmen silva Am inchiriat un imobil unei firme ; am contracte facute si la finante si la notar. Baiatul patronului acestei firme, vrea sa-si deschida firma lui cu acelasi ... (vezi toată discuția)
Ajutor inchiriere pfa pe cod caen 6820 norna norna Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare: -[b]Persoana fizica P[/b] este proprietarul unui [b]apartament A[/b]. -aceeasi ... (vezi toată discuția)