avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ordin de protectie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ordin de protectie

Buna yiua,
Va rog sa ma sfaturiti inlegatura cu cateva nedumeriri în legatura cu ordinul de protectie
1. De cate ori se poate deschide proces pentru un nou ordin de protectie si ce dovezi ar trebui sa fie depuse la proces pentru a obtine al doilea ordin-
2.In luna noiembrie anul curent s-a expirat primul ordinul de protectie. Ce pasi ar trebui facuti pentru a se reintoarce in casa.
Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 21 Noiembrie 2013
Daniel_2014, utilizator
Cel mai recent răspuns: Daniel_2014 , utilizator 15:15, 21 Noiembrie 2013
Primul ordin, l-ati obtinut la noi in Romania ?
Al doilea il obtineti in aceleasi conditii ca pe primul, cereti si dovediti ca e cazul.
Ca sa intre in casa, fie ii permiteti, fie cere de la instanta reintegrare in spatiu.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expirare ordin de protectie, cerere de revocare ordin de evacuare. consecinte tinaa tinaa buna ziua .va rog sa ma ajutati cu problema pe care o am referitoare la ordinul de protectie careva expira in 13.06.2013.am obtinut acest ordin in 13.12.2012 ( ... (vezi toată discuția)
Relatie concubinaj cu copil AlinaCecilia AlinaCecilia Am o relatie din care a rezultat un copil de 6 luni, dar este violenta fizica de 8 luni locuim impreuna in apartamentul luat prin prima casa pe numele meu cu ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea primirii in locuinta a unui tolerat evacuat prin ordin de protectie MarleneC MarleneC Va rog sa ma indrumati ce pasi legali exista - pana in clipa de fata am primit raspunsuri ABSOLUT CONTRADICTORII atat de la avocati cat si de la lucratori ai ... (vezi toată discuția)