avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1324 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda parcare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda parcare

Buna ziua
Saptamana trecuta camionul de la firma noastra a fost parcat la intrare in Dej pe o straduta laterala pe care intri exact din centura orasului.Mentionez ca la intrare pe straduta nu exista nici un indicator de restrictie de tonaj , camionul avand masa totala 18 t.Pe straduta respectiva erau tot timpul parcate camioane mari pt. este foarte larga si nu am stiut ca acolo este interzis pt. ca nu exista nici un semn de interzicere.Exista o hotarare de consiliu local care interzice intrarea fara autozizatie ,in oras pt. camioanele mai mari de 7.5 t. Binenteles Primaria nu a pus nicaieri un panou de avartizare la intrare in oras si nici semne de interzis unde nu ai voie cu camionul.Pe anumite stradute unde am stiut ca nu ai voie si am avut de intrat la descarcare am scos autorizatie.
In consecinta ne-am trezit cu un PV pe firma , primit prin posta in care suntem amendati cu suma de 1000 de lei , 500 in 48 ore in care scrie conform art. 36 pct b din HCL 7/2007 pt. parcare in alte locuri decat cele special amenajate si fara autorizatie.
Va rog sa ma ajutati sa fac o contestatie la PV pt. ca nu exista nici un semn care sa te avertizeze ca esti pe interzis acolo unde era parcat camionul.
Mentionez ca amenda am primit-o de la Politia locala care apartine de Primarie.
Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 21 Noiembrie 2013
adinajichisan, utilizator
model de contestatie gasiti pe net

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie pentru oprire interzisa - amenda sypryano sypryano Buna ziua, Azi noapte in jurul orei 1:30 am revenit la masina parcata undeva pe str.doamnei(universitate) insa pe o straduta care din cate am inteles este ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare neregulamentara auto mai mare de 3,5 tone Filotheos Filotheos Buna!Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o contestatie la o amenda.Am fost amendat de catre Politia Comunitara cu 250 lei pentru ca am parcata in spatele ... (vezi toată discuția)
Comunitarii! pizinnini pizinnini Este posibil sa primesc amenda de la politia comunitara,pt ca intr-un anumit oras este interzisa parcarea autoturismelor cu tonaj mai mare de 1,5 tone. In ... (vezi toată discuția)