avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda rovigneta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda rovigneta

BUNA ZIUA... in urma cu 5 ani am vandut 1 Logan in alt judet.. in nov.2012 si in martie 2013 m..am trezit cu 2 amenzi ptr lipsa rovignetei .Logic.cel ce a cumparat masina de la mine nu inscris//o la el iar acum trebuie sa platesc 500 ron deoarece am pierdut procesul cu cei de la CNDNR ...M s..au blocat contul bancar..deci trebuie sa platesc ... MAI AM VREO SANSA SA NU PLATESC EU? infractiunea a comis..o cumparatorul masinii mele... ajutati...ma/... multumiri
Cel mai recent răspuns: nikolleta , utilizator 06:51, 26 Noiembrie 2013
daca nu ati facut inca transcrierea autoturismului, proprietarul de drept al masinii sunteti dvs. si implicit responsabilul pentru incalcari de lege facute cu aceasta.Ar fi bine sa luati legatura cu cumparatorul si sa lamuriti problema.
buna dimineata.. am luat legatura..dar raspunsul a fost ca poate plati doar cat erau amenzile in prima faza..adica in cele 48 de ore.... eu daca dau in judecata in baza contractului de v-cumparare,,,am sanse sa castig,,sa nu platesc eu degeaba ?cum pot forta cumparatorul sa inscrie masina in judetul sau?apelez la politie///?? ajutati..ma va rog .. e trist ce mi se intampla..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare autoturism ChiritaMaria ChiritaMaria In 2008 am vandut un autoturism proprietate personala. Cumparatorul nu a inscris autoturismul pe numele sau la acea data(folosindu-se de termenul de 30 de zile ... (vezi toată discuția)
Obligarea cumparatorului de as inscrie dreptul de proprietate mariab25 mariab25 Buna ziua, Acum 2 ani am vandut o masina dacia logan, insa cumparatorul nu si-a trecut masina pe numele lui. Am constat acest lucru in momentul in care ... (vezi toată discuția)
Scos de la impozit o masina vanduta in afara tarii ebina ebina Buna ziua. Am avut in autoturism (Dacia Logan), inmatriculat in Romania, cu care am plecat din tara si apoi l-am vandut acolo. Mentionez ca am incheiat un ... (vezi toată discuția)