BUNA ZIUA... in urma cu 5 ani am vandut 1 Logan in alt judet.. in nov.2012 si in martie 2013 m..am trezit cu 2 amenzi ptr lipsa rovignetei .Logic.cel ce a cumparat masina de la mine nu inscris//o la el iar acum trebuie sa platesc 500 ron deoarece am pierdut procesul cu cei de la CNDNR ...M s..au blocat contul bancar..deci trebuie sa platesc ... MAI AM VREO SANSA SA NU PLATESC EU? infractiunea a comis..o cumparatorul masinii mele... ajutati...ma/... multumiri
daca nu ati facut inca transcrierea autoturismului, proprietarul de drept al masinii sunteti dvs. si implicit responsabilul pentru incalcari de lege facute cu aceasta.Ar fi bine sa luati legatura cu cumparatorul si sa lamuriti problema.
buna dimineata.. am luat legatura..dar raspunsul a fost ca poate plati doar cat erau amenzile in prima faza..adica in cele 48 de ore.... eu daca dau in judecata in baza contractului de v-cumparare,,,am sanse sa castig,,sa nu platesc eu degeaba ?cum pot forta cumparatorul sa inscrie masina in judetul sau?apelez la politie///?? ajutati..ma va rog .. e trist ce mi se intampla..