avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Factura de la platitor de PFA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Factura de la platitor de PFA

Sunt un pfa neplatitor de tva si am gasit o societate comerciala careia o sa-i vand cereale. Societatea respectiva este platitoare de tva.In acest caz cum se procedeaza? Care este pretul primit de la societate pe cantitatea de cereale si cum trebuie sa fie factura primita de la acesta societate?
Buna ziua,

Pretul este cel stabilit intre parti. Banuiesc ca vreti sa intrebati daca facturati cu TVA sau nu. Daca nu sunteti platitor de TVA nu facturati cu TVA, chiar daca beneficiarul este platitor de TVA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare lemn de foc mariocos mariocos buna ziua, va rog daca este posibil sa-mi dati un raspuns mai detaliat . sunt o intreprindere individuala si am posibilitatea sa fac export de lemn de foc ... (vezi toată discuția)
Speta contabila - vanzare cereale mussette22 mussette22 Buna ziua, Va prezint o speta cu rugamintea daca ma puteti ajuta. O societate comerciala platitoare de TVA achizitioneaza cereale de la persoane fizice pe ... (vezi toată discuția)
Cum cumpar de la un crescator? ancalacusta ancalacusta Cum poate achizitiona o firma un produs, lana, de exemplu, de la un crescator de oi pentru a fi totul perfect legal? Ma intereseaza daca acest crescator ... (vezi toată discuția)