avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Buna seara,
Problema mea suna in felul urmator:
Tatal meu a murit, mama lui(bunica mea) plateste in prezent impozit pentru niste pamanturi dintr-un sat unde eu nici nu am fost. Pamanturile figureaza pe numele bunicii tatalui meu, respectiv a strabunicii mele.
Azi bunica mea a fost la primaria satului respectiv si le-a spus celor de acolo ca incepand de anul viitor eu o sa platesc impozit pe pamanturile acelea, lucru care i l-a spus un notar.
Spune-ti-mi va rog cum sa fac sa scap odata pentru totdeauna de amenintari de genul?? Repet, eu nu am fost in satul respectiv, nu stiu ce pamanturi sunt si nici nu am nevoie de ele! Cui i le trebuie sa-si plateasca impozit pe ele.

Mai precizez ca in momentul in care tatal meu a murit s-a facut succesiuna pe mine si mama mea doar casa unde locuim si un apartament pe care il mai avem.
Ultima modificare: Joi, 21 Noiembrie 2013
dana087, utilizator
Cel mai recent răspuns: dana087 , utilizator 22:13, 27 Noiembrie 2013
Nici o opinie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-a furat pamantul cenan cenan Am o parcala de 43 ari la 200 km.distantacare a fost data in arenda cu 20 ani in urma.Parintii au decedat.Discutand cu o cunostinta din satul respectiv de ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la mostenire mircea aurelian lucian mircea aurelian lucian Buna ziua , tatal meu a renuntat la mostenirea dupa tatal lui ,in 2017,cand a renuntat,mama lui era in viata,a renuntat in favoarea surorii sale. Acum ,am ... (vezi toată discuția)
Atacare act de succesiune Mihaela stroe Mihaela stroe Eu si mama mea avem o casa obtinuta dupa decesul tatalui meu prin succesiune!....pe titlul de proprietate figureaza titlular strabunicul meu, iar la ... (vezi toată discuția)