avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Atacare act de succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Atacare act de succesiune

Eu si mama mea avem o casa obtinuta dupa decesul tatalui meu prin succesiune!....pe titlul de proprietate figureaza titlular strabunicul meu, iar la mostenitor doar bunicul meu!...bunicul meu a avut un frate decedat iar baiatul lui vrea sa ne atace actul de succesiune al meu si al mamei, are vreo sansa daca tatal lui nu figureaza pe titlul de proprietate? Va multumesc si astept raspunsul dvs!
Cel mai recent răspuns: Mihaela stroe , utilizator 11:11, 29 Mai 2017
Pai nici tatal dvs nu figureaza in act nu ? Solutia depinde de data decesului, de data cand a aflat el de deces, de actele intreprinse etc
Strabunicul a murit acum 40 de ani, pt casa am facut succesiuni dupa moartea tatalui si a bunicului, a strabunicului nu!....schema este asa STROE BADEA(TITULAR), MOSTENITOR STROE FLOREA( BUNICUL), STROE BADEA A AVUT DOI BAIETI :STROE FLOREA (2COPII STROE GHEORGHE SI DIRMINA IOANA)SI
STROE NICOLE(1 COPIL STROE EMIL),dupa moartea lui Stroe Gheorghe(tatal meu ), eu si mama am facut succesiuni dupa tata si bunic, nu si dupa Stroe Badea, Stroe Ioana renunta la imobil si in acte sunt eu si mama mea. Stroe Emil are vreun drept de mostenire acum? Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune nefacuta din 1927 tsk766 tsk766 Daca ma puteti ajuta cu urmatoarea problema: Gospodarie la tara, casa construita in 1927 si teren intravilan, nu s-a facut niciodata succesiune pe ea, au ... (vezi toată discuția)
Uzucapiunea de 30 de ani fata de mostenitori Mircea1787 Mircea1787 Vă propun speţa mea de uzucapiune să vă daţi cu părerea dacă ar avea şanse de reuşită sau nu....încă nu am formulat cererea. Orice sfat e ... (vezi toată discuția)
Succesiune si iesire din indiviziune blue_diamond1331 blue_diamond1331 Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie, destul de complicata, zic eu: -Bunica mea din partea tatalui a decedat cu doua luni in urma. ... (vezi toată discuția)