Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie, destul de complicata, zic eu:
-Bunica mea din partea tatalui a decedat cu doua luni in urma. Bunicul este si el decedat. Tatal meu ( fiul ei) a decedat in urma cu 5 ani. Tatal meu mai are 2 frati. De la bunica au ramas pentru a fi impartite o casa cu gradina si mai multe suprafete de teren. Dupa moartea bunicului nu s- a deschis nici un fel de actiune pentru mostenire. Problema este ca pamantul in cauza figureaza in titlul de proprietate al tatalui bunicii mele, care a avut inca doi copii in afara de bunica mea, unul dintre ei fiind decedat, insa traieste sotia si are 4 copii. Dupa moartea tatalui bunicii mele ( strabunicul meu) nu s-a facut succesiunea.
Deci eu si unchii mei am dori sa facem succesiunea de pe urma bunicii. Cum putem proceda ?
O problema grea
Brunetzel`
Am nevoie din nou de dumneavoastra .
O sa va povestesc mai intai situatia si apoi ascult parerea dumneavoastra si ce ma indrumati sa fac in acest caz.
... (vezi toată discuția)
Succesiune
ContSters15764
Buna ziua,
Unchiul meu vrea sa dezbata succesiunea dupa moartea parintilor lui, adica dupa bunicii mei.
Va descriu mai jos situatia cu care ma confrunt in ... (vezi toată discuția)