avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acte somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acte somaj

Buna seara,
vreau sa stiu ce documente trebuiesc depuse pentru intocmirea dosarului de somaj.
Am terminat facultatea, licentiat din 23 septembrie a.c., am lucrat in perioada Noiembrie 2012-Februarie 2013, vreau sa stiu daca mai trebuie adeverinta de la acel loc de munca.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ellak , utilizator 20:04, 21 Noiembrie 2013
Actele necesare pentru inregistrarea unei persoane care indeplineste conditiile pentru acordarea indemnizatiei de somaj le puteti gasi aici:
[ link extern ]

Dvs veti putea obtine ajutor de somaj numai ca absolvent al unei institutii de invatamant.
Detalii gasiti aici:
www.avocatnet.ro/content/for...

Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj pentru absolventi medicina Oanamed Oanamed Buna ziua! As dori sa va intreb despre drepturile absolventilor de medicina la somaj. Am aflat ca exista un regim special pentru noi, adica nu avem dreptul ... (vezi toată discuția)
Somaj absolvent facultate fara licenta ildipopa ildipopa daca am absolvit facultatea anul acesta-dar nu am luat licenta pe care urmeaza sa o dau in februarie anul viitor-am dreptul la indemnizatie de somaj? (vezi toată discuția)
Absolventa facultate fara licenta, insarcinta Lorena2000v Lorena2000v Buna ziua! Am terminat facultatea fara examen de licenta in data de 02.06, examenul de licenta o sa il dau in iarna, sunt insarcinata si urmeaza sa nasc la ... (vezi toată discuția)