avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ai bani, mori. N`ai bani, tot mori de cancer in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ai bani, mori. N`ai bani, tot mori de cancer in Romania ?

Am rugamintea la voi sa ma ajutati urgent cu cateva informatii care a-ti trecut prin aceeasi problema sau care aveti informatii.Sora celei mai bune prietene are cancer.Pentru a doua oara,a recidivat din pacate.Prima data,toate tratamentele le-au platit din buzunarul propriu nu au fost ajutati de catre stat sau spital cu nimic.Doar ca de data aceasta nu se mai poate,sunt foarte scumpe si inca se platesc datoriile de data trecuta la cati bani au luat imprumut.Sunt exagerat de scumpe si nimeni nu le zice nimic unde sa mearga ce sa faca iar boala aceasta este grava,toata lumea stie ca daca nu e luata din faza incipienta ... Nu e bine.Va rog din suflet sa ma ajutati cu niste informatii unde ar putea sa mearga,ce sa faca,ce acte sa duca,orice ca sa poata obtine tratamentul necesar mai putin costisitor pentru ca e vorba de mii de lei,bani care nu stau pe garduri la o familie numeroasa.Va multumesc din suflet si va doresc multa sanatate si tot binele din lume,sa ne fereasca Dumnezeu de nenorociri !
Cel mai recent răspuns: AnCuTsA , utilizator 21:15, 22 Noiembrie 2013
Persoana detine decizie/certificat incadrare in grad de handicap ?
Da,are,Si pensie....care este de 380 de lei aproximativ.Cum sa se descurce cu banii astia la asa ceva ?:(
Nu stie nimeni ?:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! doresc un raspuns avizat si argumentat. am dreptul ... cristiibm cristiibm Buna ziua! Doresc un raspuns avizat si argumentat. Am dreptul sa blestem o persoana? Nu-l injur, nu-i fac nimic. Ii spun doar atat, direct sau indirect, ... (vezi toată discuția)
Sa nu radeti: biblia este cea mai interesanta carte ContSters87904 ContSters87904 Veti observa mai ales in noul testament ca nu este asa greu de inteles, ca ne sunt date niste sfaturi foarte utile pentru viata sau in vechiul testament ... (vezi toată discuția)
Schimb de bani la magazin, greseala vanzatoare foxes_are_forever foxes_are_forever Una din colegele de la munca (un magazin alimentar de cartier) s-a oferi sa ajute un client care dorea sa schimbe bani (in jur de 900 de lei) insa intr-un ... (vezi toată discuția)