avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum se organizeaza o tombola?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum se organizeaza o tombola?

Doresc sa organizez o tombola la care sa participe toti cei care cumpara in urmatoarele 2 luni de la firma noastra. La sfarsit, vom face o extragere a catorva premii III, II si I pe baza numerelor de factura. Problema e ca n-am mai facut asa ceva niciodata si nu stiu ce obligatii legale avem ca organizatori... Am inteles ca intram in categoria jocurilor de noroc, desi nu as vedea asa actiunea noastra, ci este de fapt o premiere a celor care cumpara de la noi.... Unde pot afla mai multe detalii si cum o putem organiza fara a intra in ilegalitate?

Va multumesc anticipat.

Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:43, 22 Noiembrie 2013
O parte din informatii le gasiti si la adresa urmatoare [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se organizeaza o tombola de catre o firma? LauraQQ LauraQQ Doresc sa organizez o tombola la care sa participe toti cei care cumpara in urmatoarele 2 luni de la firma noastra. La sfarsit, vom face o extragere a catorva ... (vezi toată discuția)
Deschidere firma de concursuri online AlexandruDBv AlexandruDBv Buna seara, As fi interesat de niste sfaturi in legătură cu pasii de urmat pentru deschiderea unei firme de organizare de concursuri desfășurate ... (vezi toată discuția)
Profit in urma unei tombole Andreilp Andreilp Presupunand ca se infiinteaza o tombola cu scopul vinderii unui produs anume. Nu s-a putut vinde prin alte mijloace si se apeleaza la oferirea produsului spre ... (vezi toată discuția)