avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vatamare corporala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vatamare corporala

In urma cu doi ani am avut o altercatie cu un barbat care mi-a vorbit urat, l-am lovit , i-am dat un pumn si atat...Mi s-a deschis un dosar penal ,acum am primit citatie de la parchet, omul vrea sa ma dea in judecata si la dosar are 2 zile de spitalizare si 25 de zile de ingrijiri medicale motivul fiind fractura la osul metatarsian 5 al piciorului. Eu nici nu stiu cum sa procedez in situatia asta..nu stiu cat de grav este pentru mine pentru ca stiu ceea ce s-a intamplat cu adevarat si ca eu nu am avut nici o legatura cu piciorul lui. Nu am un avocat dar la parchet cand am vb cu dl procuror am cerut sa vad radiografia deoarece nu o avea la dosar. Nu stiu ce inseamna 2 zile de spitalizare si 25 de ingrijiri medicale... va rog ajutati-ma cu un sfat ! ce am de facut ?
momentan puteti doar sa povestiti cele intamplate asa cum s-au petrecut, apoi asteptati sa vedeti daca se dispune urmarirea penala. Daca va da in judecata in functie de ceea ce solicita veti face apararile si tot atunci puteti vedea si cere toate documentele doveditoare.
domnul procuror a mai spus ca nu are cum sa imi dea amenda administrativa ca sunt mai multe zile de ingrijiri medicale...sper ca o sa ma tine la curent cu ceea ce se va intampla, adica banuiesc ca o sa fiu anuntat i momentul in care dosarul pleaca de la parchet!?
totusi imi poate spune cineva unde ma incadrez la 2 zile de spitalizare si 25 zile de ingrijiri medicale ?
lovire si alte violente
pai si cei de la politie de ce au deschis dosar pentru vatamare corporala? din cate stiu eu vatamare corporala este mult mai grav decat lovire si alte violente....la vatamare corporala nu scapi doar cu amenda

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala s1924 s1924 Buna seara. In urma cu o zi am fost victima unei agresiuni care s-a soldat cu fractura de piramida nazala + un ochi umflat si o vanataie pe piciorul drept cu 2 ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala ChavaLito ChavaLito acum o saptamana am fost intr-o discoteca de la mine din oras si era o fata pe care o cunosteam si am fost acolo special pentru ea doar ca ea era insotita de ... (vezi toată discuția)
Accident pe trecerea de pietoni-sanctiuni boerica boerica Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu un sfat in ceea ce priveste urmatoarea problema: Sotul meu a accidentat pe trecerea de pietoni, un domn in varsta de 60 ... (vezi toată discuția)