avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere de amanare a executarii pedepsei
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere de amanare a executarii pedepsei

Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine ce inseamna:Solutia pe scurt: Ia act de retragerea cererii având ca obiect cerere de amânare a executării pedepsei închisorii formulată de condamnatul...?Adica respectivul ramane in penitenciar si isi face pedeapsa?La aceasta cu drept de recurs in 10 zile.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Mirabella-yolanda , utilizator 13:32, 22 Noiembrie 2013
Acest lucru inseamna ca cel care a formulat cererea a comunicat instantei ca renunta la cerere. Consecinta este ca nu va fi luata in considerare cererea iar lucrurile vor sta ca si cum cererea nu ar fi existat, respctiv se va executa de indata pedeapsa.
Va multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare cu executare 2 ani - eliberare conditionata kareka kareka As dori sa aflu daca eliberarea conditionata se poate aplica in cazul unui condamnat cu executare la 2 ani pentru complicitate la furt calificat. Detinutul ... (vezi toată discuția)
Condamnata insarcinata Ramona Bosinceanu Ramona Bosinceanu Buna seara, am si eu nevoie de un sfat.Am sa incerc sa spun pe scurt despre ce este vorba: acum sase ani o femeie a fost condamnata pentru delapidare si a ... (vezi toată discuția)
Intreruperea executrii pedepsei 2 ionharcau ionharcau cum se poate renunta la actiunea in care am solicitat amanarea (intreruperea) executarii pedepsei cu inchisoarea? care este temeiul legal pentru o astfel de ... (vezi toată discuția)