avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Daca am luat amenda nu am trecut pe zebra, imi ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Daca am luat amenda nu am trecut pe zebra, imi afecteaza cazierul?

m-am grabit la tren si am trecut prin loc interzis, , m-a oprit politia, mi-a cerut numele si adresa, si am primit o amenda in valoare de 160 ron, 80 lei in 48 ore, daca nu o platesc imi afectaza cazieruL? ,nu m-a pus sa semnez nimic , nici un proces verbal.MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Stefan Bicov , Avocat 13:13, 22 Noiembrie 2013
Nu va afecteaza cazierul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz in serviciu sau nu - amendat de un politist care m-a vazut din incinta unei unitati de alimentatie publica Xeroser97 Xeroser97 Am fost oprit de un agent principal de la IPJ Bacau biroul rutier pentru ca am patruns pe o strada pe interzis. Stiam ca sunt vinovat. Situatia pe care o ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala florin2222 florin2222 Buna ziua.am si eu o nelamurire, pe data de 6:01:2013 eram prin satul in care locuiesc si am fost oprit de catre un politai de la postul local care era ... (vezi toată discuția)
Traversare a strazii prin loc nepermis LostProphet LostProphet Buna ziua ! De dimineata am traversat strada prin loc nepermis, am fost oprit de un politist , mi-a cerut buletinul , a intrat in masina , a copletat un proces ... (vezi toată discuția)