avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contestare PV
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestare PV

Cum se poate contesta un PV in care zice ca ai adresat injurii cuiva daca tu nu te-ai intalnit cu acea persoana in ziua care este trecuta in PV?
Ultima modificare: Vineri, 22 Noiembrie 2013
eron, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:39, 22 Noiembrie 2013
Prin formularea unei plangeri contraventionale la judecatoria teritorial competenta.
formulati contestatie,solicitati administrarea probei cu martori si dovediti ca la data si ora savarsirii contraventiei va aflati in alta parte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal de contraventie vio10bv@gmail.com vio10bv@gmail.com Buna ziua, Am fost sanctiunat cu avertisment de catre politie, pentru savarsirea infractiunii de proferare de injurii si savarsirea de acte de violenta ... (vezi toată discuția)
Plingere penala firtulescu firtulescu Am avut o discutie cu o persoana despre copil ,sa-l lase in pace sa nu-l mai injure si a depus o plingere penala in potriva mea.am primit o amenda in lipsa am ... (vezi toată discuția)
Amenda politie ordine publica vs politia rutiera StefanRizea StefanRizea Buna ziua , Doresc un sfat pentru cele intamplate in dimineata asta. In jurul orei 8:30 am lasat fetita la gradinita in str. Nada Florilor si am plecat ... (vezi toată discuția)