buna ziua,
va rog sa ma ajutati pentru ca nu stiu cui sa ma adresez , sunt profesor titular si in anul scolar 2009-2010 am fost detasata la aceasta scoala am depus cererea pentru 100 de euro, dar acum cand au castigat sentinta judecatoreasca mi-au spus ca cererea mea nu s-a mai gasit. Doamna pe al carei post am fost detasata a luat banii fiind in concediu de crestere copil. Au procedat corect?
Daca in anul 2010 a fost in ccc, nu avea dreptul la suta de euro. Dv. va trebui sa promovati actiune separata pentru va obtine drepturile banesti. Solicitati liderului de sindicat sa faca ce trebuie facut, si asta repejor, ca trece termenul de 3 ani...
100 de euro
new_user
Buna ziua! In 2009-2010 am fost profesor titular la o unitate de invatamant si membru al Sindicatului Gh Asachi. In anul urmator am fost detasata la alta ... (vezi toată discuția)
Legea 221/2009
Analatis
Sunt profesor titular la un liceu care, platit per capita elev, are bani sa plateasca diferente de salariu castigate in instanta de sindicatul scolii. Eu sunt ... (vezi toată discuția)