avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... 100 euro
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

100 euro

buna ziua,
va rog sa ma ajutati pentru ca nu stiu cui sa ma adresez , sunt profesor titular si in anul scolar 2009-2010 am fost detasata la aceasta scoala am depus cererea pentru 100 de euro, dar acum cand au castigat sentinta judecatoreasca mi-au spus ca cererea mea nu s-a mai gasit. Doamna pe al carei post am fost detasata a luat banii fiind in concediu de crestere copil. Au procedat corect?
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 21:07, 22 Noiembrie 2013
Daca in anul 2010 a fost in ccc, nu avea dreptul la suta de euro. Dv. va trebui sa promovati actiune separata pentru va obtine drepturile banesti. Solicitati liderului de sindicat sa faca ce trebuie facut, si asta repejor, ca trece termenul de 3 ani...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

100 de euro new_user new_user Buna ziua! In 2009-2010 am fost profesor titular la o unitate de invatamant si membru al Sindicatului Gh Asachi. In anul urmator am fost detasata la alta ... (vezi toată discuția)
Recuperare drepturi salariale- legea 221/2008 otaroiu otaroiu Buna ziua, Sunt profesor si am urmatoarea problema: In anul scolar 2008/2009, am functionat la doua scoli, avand baza la o scoala care face parte din ... (vezi toată discuția)
Legea 221/2009 Analatis Analatis Sunt profesor titular la un liceu care, platit per capita elev, are bani sa plateasca diferente de salariu castigate in instanta de sindicatul scolii. Eu sunt ... (vezi toată discuția)