avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Compensare datorii finante locale
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Compensare datorii finante locale

Buna seara,
Doresc sa stiu daca intre o institutie bugetara care are datorii la o societate privata si invers se pot face compensari legale si in baza caror reglementari legale.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 11:42, 25 Noiembrie 2013
Da.
Baza legala
- OUG 12/2013, art IV :
[ link extern ]
- OMFP 512/2013 aprobarea Procedurii de compensare conform art. VI din OUG nr. 12/2013 - reglementarea unor masuri financiar-fiscale si prorogarea unor termene
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensare creante fiscale Flori14 Flori14 Un contribuabil are de achitat taxa pentru eliberarea unei autorizatii de construire la bugetul local. In acelasi timp contribuabilul are suprasolvire la ... (vezi toată discuția)
Compensare coraliana coraliana Buna seara, Doresc sa stiu daca intre o institutie bugetara care are datorii la o societate privata si invers se pot face compensari legale, si baza caror ... (vezi toată discuția)
Bilant 31.06.2013 ifn doinalupoaie doinalupoaie Buna seara, Va rog sa-mi spuneti ce tip de SXXX ? depun la 31.06.2013 IFN-le? (institutie financiara nebancara).Multumesc (vezi toată discuția)